Familieterapi

We are a group of bloggers.

Familie Terapi

Familieterapi

Familieterapi kan være vejen frem, når I som familie oplever at I er kørt fast, og har brug for ny energi, og nye handlemuligheder i forhold til jeres udfordringer.

Jeg har en diplom Uddannelse i Familie terapi, som er en narrativ systemisk efteruddannelse, der kvalificerer terapeuten, til samtaler med familier, samt individuelle samtaler med børn og voksne.

Jeg arbejder systemisk, hvilket betyder, at jeg arbejder med, hvordan de enkelte medlemmer af familien påvirker familie systemet, og systemets medlemmer. Jeg ser på familie dynamikker og uhensigtsmæssige mønstre.

Jeg hjælper familier med at få øje på nye handlemuligheder, og til at opnå en større forståelse for familien og måden den fungerer på.

Jeg tilbyder også forløb og rådgivning til fraskilte par, der er kørt fast, eller par der ønsker at få gode aftaler, omkring skilsmissen, hvordan den skal foregå, og hvordan parret tager mest muligt hensyn til børnene.

Hvis jeres parforhold er kørt af sporet, vil det smitte af på resten af jeres familie, og påvirke både jer og jeres børns trivsel, hvilket kan skabe ganske betydelige problemer. Få hjælp til at rette op på jeres parforhold, med parterapi, læs mere her:

Relationsterapi

Jeg tilbyder desuden relationsterapi, for eksempel familiære relationer. Få hjælp til at rette op på gamle misforståelser, mistrivsel i familien, konflikter mellem familiemedlemmer fx mor / datter problematikker, eller lignende. Sammen finder vi nye måder at forstå hinanden og være sammen på.

Tina Landbo

Østermarken 181

9320 Hjallerup

+45 7172 9858