EFT Parterapi

We are a group of bloggers.

Par Terapi

Parterapi har hjulpet mange par, der fx var på vej ud i skilsmisse. Parterapi kan skabe nyt håb og muligheder, for de par der fx overvejer skilsmisse, har været ramt af kriser, utroskab, og har brug for at genfinde tilliden til hinanden og kærligheden.

Jeg er uddannet emotionsfokuseret (EFT) parterapeut, som er en metode udviklet af Sue Johnson. Metoden er evidensbaerset, og forskningen har vist at op mod 90 % af de par der deltager i et forløb, har oplevet væsentlige forbedringer i deres parforhold.
EFT parterapi, henvender sig ikke til en bestemt type problemer i parforholdet, da den beskæftiger sig med stort set alle de udfordringer par i alle aldre kan møde.
Den tager sit afsæt i tilknytningsteorien, og har fokus på, det følelsesmæssige fundament i jeres parforhold.

Oplever I, at I er kommet langt fra hinanden, eller har der været utroskab, svigt, traumer eller andet i jeres forhold, så vil I sandsynligvis profitere af et EFT-forløb. Deltagelse kan også bero på et ønske om, at forbedre parforholdet og opleve en større nærhed tilknytning og kærlighed i forholdet.

Der vil være fokus på de mønstre og den onde cirkel, som par ofte oplever at være havnet i, uden helt at forstå hvad der sker, og som ofte gør, at parret flytter sig længere og længere væk fra hinanden.

EFT-parterapi har vundet stort indpas på grund af sin gode effekt og praktiseres derfor i store dele af verden.

Jeg bruger videooptagelser som en del af metoden, da jeg modtager supervision i flere af mine sager. Dette er en naturlig del af arbejdet som terapeut, og vigtig for min egen faglige udvikling og proces, så jeg er bedst muligt klædt på, i forhold til, at hjælpe de par jeg arbejder med.

Optagelserne slettes naturligvis efter endt forløb.

Tina Landbo

Østermarken 181

9320 Hjallerup

+45 7172 9858