Udtalelser

We are a group of bloggers.

Kundeudtalelser

Nedenstående er et udpluk af de personlige udtalelser og kommentarer jeg har fået efter endt terapi.

“Tina har været koblet på som rådgiver i forbindelse med, mit barns sag i kommunen / systemet / psykiatrisk udredning. Hun har bistået med råd og vejledning i forbindelse med fx skolegang, samt hvilken hjælp vi kunne søge jf. servicelovens §. Tina har udført jobbet med stort engagement, ditto viden, og ikke mindst en professionel tilgang hele vejen igennem. Jeg aner ikke, hvor vi i dag ville havde været uden Tinas hjælp.”

Merete Nielsen


“At være i hænderne på Tina, er fyldt med tryghed. Hun har en evne til både at lytte og stille relevante spørgsmål, der giver nye perspektiver på ens situation. Vi omgås nu hinanden på en helt anden måde end før. Derudover er Tina et meget ordentligt menneske, med stor etisk og faglig refleksion.”

Mette Paulsen


“Vi har konsulteret Tina i forbindelse med, at vi var kørt fast i vores parforhold, og den ene part ønskede skilsmisse. Efter et forløb hos Tina, er vi nu godt i gang, med at finde hinanden på ny, og vi er blevet meget bedre til, at være nysgerrige og lyttende i forhold til hinanden. Skilsmisse er ikke længere på tale. 1000 tak.”

Hanne og Erik H. P

“Tak for god guidning i forbindelse med vores skilsmisse. Det fik stor betydning for os og vores børn.”

Torben og Mie Jørgensen


“Jeg har prøvet alt, for at slippe af med min depression. Jeg har siddet fast i systemet i årevis. Efter et kort forløb hos Tina, men metakognitiv terapi, har jeg det bedre end jeg har haft i årevis. Tænk sig at man kan lære sig at tage kontrol over sine tanker. Af hjertet tak.”

Jane J.J.

Tina Landbo

Østermarken 181

9320 Hjallerup

+45 7172 9858